• produk

1.56 Semi Réngsé Bifocal Photochromic Photogrey lénsa optik

Katerangan pondok:

Nalika adjustment panon hiji jalma geus ngaruksak alatan umur, anjeunna / manehna perlu ngabenerkeun visi na misah pikeun visi jauh jeung deukeut.Dina waktos ayeuna, anjeunna sering kedah nganggo dua pasang gelas nyalira, anu matak teu pikaresepeun.Ku alatan éta, perlu grind dua kakuatan réfraktif béda dina lénsa sarua pikeun jadi lénsa dina dua wewengkon.Lénsa sapertos kitu disebut lénsa bifokal atanapi gelas bifokal.

Lénsa binokular atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng biasana dianggo pikeun koréksi presbiopia.Wewengkon dimana lénsa binocular ngabenerkeun visi jauh disebut visi jauh, sarta wewengkon mana visi deukeut dilereskeun disebut visi deukeut jeung aréa bacaan.Umumna sawah anu tebih ageung, ku kituna disebut oge sawah utama, sedengkeun sawah anu caket mah alit, janten disebat sawah sub.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Proudct 1.56 Semi Réngsé Bifocal Photochromic Photogrey lénsa optik
Bahan NK55 / Cina Bahan
Nilai Abbe 38
Diameter 65/28MM / 72/28MM
Warna Lensa bodas / kulawu / coklat
Palapis HMC
Warna palapis Héjo/Biru
Rentang kakuatan Base200/400/600 ADD: +1,00 ka +3,50
Kaunggulan Sadia dina duanana desain buleud / aspheric, lénsa plastc kualitas luhur, lenstreatment premium kalawan anti reflektif, anti sorotan, antu-scrath & tahan cai

Gambar produk

1.56 LÉNSA OPTIK FOTOKROMIK FOTOKROMIK SEPARUH RÉNGS (3)
1.56 LÉNSA OPTIK FOTOKROMIK FOTOKROMIK SEPARUH RÉNGS (2)
1.56 LÉNSA OPTIK FOTOKROMIK FOTOKROMIK SEPARUH RÉNGS (4)

Paket Detaled sareng Pengiriman

1. Urang tiasa nawiskeun amplop baku pikeun konsumén atawa ngarancang amplop warna customer.
2. pesenan leutik nyaéta 10 poé, pesenan badag nyaéta 20 -40 poé pangiriman husus gumantung kana varierty sarta kuantitas pesenan.
3. pengiriman barang laut 20-40 poé.
4. Express Anjeun bisa milih UPS, DHL, FEDEX.jsb.
5. kiriman hawa 7-15 poé.

Fitur produk

1. Lensa leuwih jelas, kakuatan ogé leuwih akurasi, palapis sampurna tina mesin palapis.
2. Blocking UVA jeung UVB, panyalindungan tina sinar panonpoé ngabahayakeun.
3. Torek ti CR39 -1.499 lénsa.
4. Laju gancang ngarobah, ti bodas ka poék jeung sabalikna.
Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi sacara spontan kana kaayaan cahaya anu béda-bédaKonsistensi warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK